Miten seurata Euroopan parlamentin istuntoja?

Euroopan parlamentin istuntojen suoratoisto

Tutustu Euroopan parlamentin istuntojen suoratoistoon! Se on loistava tapa seurata heidän työskentelyään. Katsojille se tarjoaa mahdollisuuden seurata istuntoja suorana. Miten voit seurata? Ja mitä muita vaihtoehtoja on olemassa? Selvitämme tässä artikkelissa:

 • Miten voit seurata istuntoja suoratoistona?
 • Mitkä ovat muut vaihtoehdot istuntojen seuraamiseen?

Selvitä, milloin istuntoja pidetään

Euroopan parlamentin istunnot ovat avoinna kaikille halukkaille. Selvitä ensin, milloin ne pidetään. Euroopan parlamentin sivuilta löytyvät työkalut ja agenda auttavat sinua katsomaan tulevan kalenterin. Istunnot on jaettu aiheen mukaan ja ne voidaan sovittaa omaan aikatauluusi.

Euroopan parlamentti noudattaa puolueettomuusperiaatteen eikä se osallistu yksittäisiin ponnisteluihin. Seuranta auttaa, ettei ole poissa hetkellisesti. Oikealta sivulta voit seurata istuntoja televisiosta tai radiosta – kotona, toimiston puolella tai liikkuvaan laitteeseen.

Tutustu Euroopan parlamentin verkkosivustoon

Euroopan parlamentin verkkosivusto tarjoaa useita vinkkejä istuntojen seuraamiseen. Tilannekuvasivulla on kaikki tulevat istunnot ja tapahtumat. Siellä on myös linkki suoratoistopalvelun ohjeistukseen ja käyttöönottokokemukseen.

Voimme seurata ajankohtaisia tapahtumia ja videoita eri kanavien kautta. Nämä kanavat ovat:

 • Press Room
 • Plenary News
 • Public’s Programmes

Voit aloittaa katsomisen osoitteessa WebTV subbar.ep.europa.eu.

Voit myös tutustua Euroopan parlamenttiin ja politiikan aloihin herkkupalastoon – Kokoelma-osoitteeseen http://www.europarl.europa/home/publications/private_collections/. Sieltä voi lukea uutisia, faktoja, selvityksiä ja poliittisia ehdotuksia.

Käy Euroopan parlamentin YouTube-kanavalla

Euroopan parlamentti tarjoaa YouTube-kanavallaan suoratoistojen istuntojen seuraamista. Uutisoinnin, analyysien ja pääsy-tehtävien avulla voit seurata asioita. Kansalaiset voivat seurata parlamentin julkisia esittelyjä. Tutustu sisältöön ja tiedät, mitkä istunnot ovat sinulle hyödyksi.

YouTube-kanavalta löydät erilaisia ohjelmia:

 • Haastatteluja Komission jäsenten kanssa
 • Talousarviokomiteoiden aloitteita
 • Podiumkatsauksia
 • Ja muuta taustatietoa Euroopan unionin projekteista .

Katso parlamentin YouTube-kanava ja tutustu tapahtumiin!

Euroopan parlamentin istuntojen seuranta

Seurata Euroopan parlamentin istuntoja on tärkeää. Näin ymmärrämme paremmin EU:n toimintalogiikan. Se auttaa meitä pääsemään taloudelliseen ja poliittiseen edistykseen.

Tässä artikkelissa käsittelemme tapoja ja työkaluja. Ne auttavat meitä seuraamaan Euroopan parlamentin istuntoja:

Tutustu Euroopan parlamentin lainsäädäntö- ja asiaohjelmaan

Euroopan parlamentti on demokraattinen unionin äänestäjien edustaja. Se voi aloittaa ja toteuttaa laajassa valikoimassa EU:n alueellisia ja yhteisiä asioita. Se vastaa päätöksistä, joilla kansalliset ja muut kansalaiset tarpeet toteutetaan. Parlamentin aloitteiden lainsäädäntö- ja ohjelmien tarkastelu on tärkeää.

Jos haluat seurata Euroopan parlamentin istuntoja, sinun pitää tutustua sen lainsäädäntö- ja asiaohjelmaan. Se sisältää kaikki EU:ta koskevat asiat. Hallituksen on hyväksyttävä sopiva laki tiedon perusteella. Tällöin vastuuhenkilöt saavuttavat omat arvostuskriteerinsä mukaiset tulokset. Avointen istuntojen tulokset ovat yksinkertaisia enemmistöäänestyksiä.

Euroopan parlamentti voi myös harkita suosituksia direktiiveiltä ja raporteilta lainsäädäntövaatimusten täyttämiseksi. Prosessi etenee usein määritetyssä aikataulussa. Parlamentti voi kuitenkin muuttaa painotuksia, jotta mitä tahansa teemaa voidaan edistää ennen poikkeuksellista tapahtumaa. Nämä tapahtumat auttavat poliittisilla ryhmillä esittämään omia aloitteita harkittavaksi uudelle europarlamentarismille.

Seuraa Euroopan parlamentin Twitter-tilillä

Euroopan parlamentti mainostaa omaa Twitter-tilillään @Europarl_FI. Se tarjoaa ajankohtaisia päivityksiä ja tuoreita uutisia istunnon keskipisteistä.

Asioista, joista voit saada tietoa ovat:

 • Esitykset ja aloitteiden kannanottoja.
 • Kommentteja ja lausuntojen seurantaa.
 • Uutisia muutoksista ja yllätysten tuloksista.
 • Arviointia pienemmistä uutiskohteista.

Twitterissä voit myös kommentoida, tykätä ja retweetata talouteen liittyviä asioita. Sieltä voi löytää linkkejä raportteihin ja esitysilmoituksia. Voit myös ladata selostustaulukoita ja istunnonmuistioita.

Tilaa Euroopan parlamentin uutiskirje

Monia tietoja Euroopan parlamentin istojen toiminnasta ja päätöksistä on saatavilla. Niitä voi hyödyntää EU:n lainsäädännön ymmärtämiseen. Seurata Euroopan parlamentin toimintaa voi eri tavoin. Voit aloittaa tilauksella EU-uutiskirjeestä.

Uutiskirje sisältää Euroopan parlamentin tekemät ja tapahtumat. Se antaa lyhyitä turvallisuusaloitteiden katsauksia ja tarjoaa uutisia ja taustatietoja. Siinä on tarjouksia tapahtumien ja konferenssien osallistumiseen. Tilaukset mahdollistavat verkkoesitysten suorakuvauksen suoraan huoneesta.

Käyttämällä taitoa yhdessä näyttelijän kanssa voi tehdä automaattisen online-lainkirjoitustoiminnon outlet-ohjelmistolla. Sen avulla voi seurata Euroopan parlamentin istoja reaaliaikaisesti ja pitää yhteensopivuusilmoitukset ja vähennykset alueella laheisen ajan seurannassa. Online-ohjelmistot tarjoavat myös mahdollisuuden palveltujen salaisuuksien koostamiseen ”puolueettomana” osapuolena. Näin voit hallita lainvalvonnan asiantuntijana lakeihin liittyvää lakiliikeyritystäsi.

Euroopan parlamentin istuntojen raportointi

Euroopan parlamentin istunnot ovat tärkeitä. Kansalaiset voivat seurata suunnittelu- ja päätöksentekoprosesseja. Raportointi on avainasemassa. Siinä annetaan tietoja istunnoista ja varmistetaan, että istuimet on suoritettu lainmukaisesti.

Tarkastelemme tässä artikkelissa raportoinnin toimintatapoja ja hyötyjä Euroopan parlamentin istunnoissa:

Tutustu Euroopan parlamentin raportointiin

Euroopan parlamentin raportointi on tärkeä tapa seurata ja analysoida istuntoja. Raportointipalvelut tarjoavat tietoa eurooppalaisen parlamentin toiminnasta. Raportit sisältävät taustatietoja, tarinoita ja mistä kaikki alkoi -sisältöä. Näillä raporteilla voit seurata ajankohtaisia parlamentti-uutisia ja tapahtumia.

Raportointipalvelut auttavat näkemään, mitkä tapahtumat ovat merkityksellisiä lainsäädäntöön. Tutustua voi myös pysyviin toimielimiin. Raportointipalvelut antavat mahdollisuuden analysoida toimintaa ja seurata anomusprosesseja. Voit palvella Euroopan parlamentin lausuntojen oikeinkirjoituksesta. Raportointipalvelut voivat helpottaa tiedonkeruuta yhdistetyn tiedonkeruumenetelmien avulla esim. haastattelujen muodossa.

Tutustu Euroopan parlamentin raportointiportaaliin

Euroopan parlamentin raportointiportaali tarjoaa kaiken tarvittavan tiedon. Pysy kärryillä ja tutustu portaaliin!

Ohjeita aloittamiseen:

 • Portaalilla on tietoa pöytäkirjojen julkaisuista, asiakirjojen saatavuudesta ja tiivistelmien laadinnasta. Lisäksi tilastotietoa eduskunnan ja jäsenten toiminnasta.
 • Pääset myös topic-listalta hallituksen puoluekokouksiin ja mihin muihin neuvotteluihin.
 • Vamos-portailla voit optimoida järjestelmääsi ja löytää innovatiivisia ratkaisuja.
 • Lisenssi-ohjelmapohjan avulla voit tutkia yhteiskunnallisia ajatuksia.
 • Lisäksi uutissivujen sisennetty haku mahdollistaa aluesidonnaisen informoinnin seurannan.
 • Eurooppalaisen palvelulaiturin avulla voit seurata tutorioiden sijaintia ympäri maata.

Tutustu Euroopan parlamentin tietovarastoon

Euroopan parlamentin tietovarasto sisältää runsaasti tietoa. Sieltä löytyy EU:n toiminnan seurantaa ja koottuja esityksiä, päätöksiä ja asiakirjoja. Varastossa on raportteja, historiallisia tietoja ja muuta aineistoa unionin toiminnasta. Lisäksi voit seurata työn edistymistä parlamentin istunnoissa.

Tietovarasto antaa myös yleiskuvan lainsäädännöstä ja lainsuojelulaitteista. Pakotteisiin ja muihin aloituksiin liittyvät tiedot on listattu. Tarkennuksellisia raportteja voi ladata sekä arkelomakkeina että pdf-muodossa. Voit hakea tarkempia tietoja mikrodata-aineiston avulla.

Euroopan parlamentin istuntojen tarkkailu

Euroopan parlamentti on tärkeä osa Euroopan unionin toiminnasta. Voit seurata aktiivisesti parlamentin keskusteluja ja toimia istuntotarkkailun avulla.

Tässä osassa tutkitaan istuntojen tarkkailua Euroopan parlamentissa.

Tutustu Euroopan parlamentin tarkkailijoihin

Euroopan parlamentin tarkkailijat ovat erityisiä asiantuntijoita. He työskentelevät edustajien ja kansalaisten välisen yhteyden luomiseksi Euroopan parlamenttiin. He suorittavat tutkimuksia ja tuovat esille poliittisia näkemyksiä EU:hun ja sen toimintaan liittyen. He seuraavat myös Euroopan parlamentin istuntoja ja raportoivat havainnoistaan.

Tarkkailijoiden tehtävänä on raportoida pakotteiden salliman mielipiteenvaihdon ohjeiden toteutumisesta. Heillä on erilaisia tapoja havainnoinnille ja arvojen edistystapojen seuraamiseen EU-tason politiikan alueella. He pohtivat myös sosiaaliselle oikeudenmukaisuudelle omistautuneiden puolueiden roolia eurooppalaisessa yhteiskunnallisessa prosessissa.

Tarkkailijoilla on raportoitavaa eurooppalaisten ihmisten intressien pohdinnasta, joita tallennetaan asetukseen tai Euroopan unionin toimintaan. Neljätoista maata Euroopassa, joilla on edustajansa paikan päällä, etsivät aktiivisesti tarkkailijoita hakemaan kaikenlaista innokkuutta studentstudent European Union on organisaatiosta ja sen instituutioista.

Tutustu Euroopan parlamentin tarkkailijaryhmiin

Euroopan parlamentin istuntoja voi seurata eri tavoin. Yksi tapa on osallistua Euroopan parlamentin tarkkailijaryhmille. Nämä koostuvat kansalaisista ja edustajista eri EU-maista. He seuraavat Euroopan parlamentin toimintaa ja raportoivat siitä kotimaahansa. Avoimuuden ja läpinäkyvyyden lisäämiseksi, päätöksentekoon liittyviin asioihin käytetään tietojenkeruu- ja tiedonsiirtojärjestelmiä.

Jokaisessa EU-maassa tarkkailijaryhmien tilanne on erilainen. Ne ovat yhteiskunnallisen vaikuttamisen väline. Jotkut saavat jopa palkkiota työstä, jonka hyväksyy OBS (Tarkkailujen koordinaattori). He usein työskentelevät läheisessä yhteydessä paikallisiin viranomaisiin. Seurataan hallituksen linjoja, mukana osalisten organisaatioiden ja neuvoston muiden edustajien puolella:

 • Hallituksen linjojen seuranta
 • Osallisten organisaatioiden osalistuminen
 • Neuvoston muiden edustajien esiintyminen

Tutustu Euroopan parlamentin tarkkailijoiden verkkosivustoon

Euroopan parlamentin tarkkailijat tarjoavat yhteistyössä Euroopan parlamentin kanssa verkkosivuston. Sieltä voi seurata parlamentin päätöksiä. Verkkosivustolta löytyy myös linkit tuleviin istuntoihin sekä ajantasaista tietoa istunnoista.

Verkkosivustolla on “Tarkkailijan työpöytä”. Se sisältää linkkejä ja tietoja, sekä mahdollisuuden lukea EU-asiakirjoja.

Lisäksi verkkosivustolla on osiosta, joka kertoo alueiden suosituksista ja tarjoaa tausta-aineiston selaamiseen vinkkejä:

Usein Kysytyt Kysymykset

1. Miksi minun pitäisi seurata Euroopan parlamentin istuntoja?

Seuraamalla Euroopan parlamentin istuntoja saat tietoa EU:n päätöksenteosta ja poliittisista keskusteluista, jotka vaikuttavat suoraan EU:n kansalaisiin.

2. Missä voin seurata Euroopan parlamentin istuntoja?

Euroopan parlamentin istuntoja voi seurata suorana lähetyksenä parlamentin verkkosivuilla.

3. Miten voin seurata Euroopan parlamentin istuntoja kielelläni?

Parlamentin verkkosivustolta löytyy useita kieliä, joten voit valita haluamasi kielen ja seurata istuntoja helposti.

4. Entä jos en pysty katsomaan istuntoja suorana lähetyksenä?

Voit seurata istuntoja tallenteena myöhemmin parlamentin verkkosivustolta.

5. Onko Euroopan parlamentin istuntojen seuraaminen ilmainen?

Kyllä, Euroopan parlamentin istuntojen seuraaminen verkossa on täysin ilmainen.

6. Miten voin osallistua keskusteluun Euroopan parlamentin istunnoissa?

Keskusteluun osallistuminen vaatii jäsenyyden Euroopan parlamentin tarkkailijaryhmässä, jonka voi hakea parlamentin verkkosivuilla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *